Beste INNOVO-medewerkers

Met ingang van 1 november 2018 ben ik jullie collega en vorm ik samen met Bert Nelissen het College van Bestuur van onze organisatie. In de afgelopen weken heb ik al met velen van jullie kennisgemaakt, maar met nog meer collega’s is dat helaas nog niet gelukt. De komende maanden bezoek ik alle scholen en hoop ik jullie te ontmoeten. In de tussentijd geef ik van harte gehoor aan het verzoek om mij hier aan jullie voor te stellen.

Om te beginnen wil ik jullie een compliment maken. In alle ontmoetingen voel ik mij erg welkom. De zorgvuldigheid, aandacht en openheid die ik in de sollicitatieprocedure heb ervaren, zie ik nu ook terug in de ontmoetingen en gesprekken. De vele inspirerende prestaties en ideeën die ik tot nu toe al heb gezien, maken dat ik trots ben dat ik deel uitmaak van INNOVO.

En dan nog iets over mij persoonlijk.
Ik ben geboren en getogen in Venray. Een plek waar nog veel familie woont en waar ik graag en vaak kom. Inmiddels woon ik alweer bijna 20 jaar in Arnhem, met mijn man en twee zoons (15 en 12 jaar oud). In mijn vrije tijd kook en bak ik graag, werk ik in de tuin en moedig ik mijn voetballende zoons aan langs de lijnen van het voetbalveld. Daarnaast houd ik heel erg van muziek. Tijdens de autoritten van en naar Heerlen luister ik graag en enthousiast naar bijvoorbeeld Abba, Prince en Rowwen Hèze.

“Zuid-Limburg, je zal er maar wonen”, zo klonk het enkele jaren geleden regelmatig in reclamespotjes op de radio. Mijn man en ik keken elkaar dan wel eens lachend aan en spraken over wonen in Limburg. Nu betekent mijn nieuwe baan bij INNOVO dat ik daadwerkelijk met mijn gezin ga verhuizen naar het zuiden. In de mooie regio die wij vooral kennen van het fietsen en wandelen tijdens uitstapjes. We gaan op zoek naar een nieuwe woonomgeving, nieuwe middelbare scholen en natuurlijk een nieuwe voetbalclub.

Ik kijk uit naar onze verdere kennismaking!

Een hartelijke groet,
Nicole van Wolven-Jenniskens

Nicole_van_Wolven