Operatie Doornroosje

Wie kust de slapende onderwijs­bevoegdheid weer wakker?

Er was eens een onderwijskoepel uit Limburg die vol goede moed op zoek ging was naar nieuwe leerkrachten. Het lijkt het begin van een sprookje, maar dat is het natuurlijk niet: bij INNOVO hebben we echt dringend behoefte aan nieuwe collega’s. Niet een of twee, maar enkele tientallen.

 

SCROLL OMLAAG

INO.LogoDoornroosje-WEB

zoek je mee?

Ken jij misschien oud-collega’s of studiegenoten die een tijdje niet gewerkt hebben of buiten het onderwijs actief zijn? Zijn dat leuke mensen waarvan je denkt dat de liefde voor het vak – en voor de kinderen – er nog steeds is? Als zij een terugkeer in het onderwijs niet bij voorbaat uitsluiten, willen wij graag kennismaken. Misschien kun je alvast vertellen dat ze bij INNOVO een vaste baan krijgen en dat zowel een fulltime- als een parttimebaan een optie is. Wijs dan ook meteen op onze vrijblijvende snuffelstages van een paar dagen: een ideale, vrijblijvende manier om te ervaren hoe het er anno nu in het basisonderwijs aan toe gaat. Ook niet onbelangrijk: we ondersteunen de overstap en de inwerkperiode met een individueel programma op maat.

zoek je mee? dat waarderen we zeer!

Als jij degene bent die een ‘Doornroosje’ (m/v) weet wakker te kussen en enthousiast kan maken voor een baan bij INNOVO, dan wacht er een leuke beloning voor jullie beiden.

Nieuwsgierig geworden? Nog een paar nachtjes slapen: op de nieuwjaarsbijeenkomst op 8 januari 2019 licht Bert Nelissen ‘Operatie Doornroosje’ én de beloning graag verder toe.